Acties

Ruil je oude mobieltje in voor een stukje natuur


Momenteel wordt wereldwijd naar schatting slechts 1 tot 2% van alle gsm's gerecycleerd of hergebruikt. Dat kan beter!

Daarom organiseert Natuurpunt in samenwerking met Out of Use vanaf 1 maart 2015 een grootschalige inzamelactie van Gsm toestellen. De ingezamelde toestellen worden hersteld of als hergebruik geen optie, worden de waardevolle grondstoffen gerecupereerd.

Kijk in je kasten, verzend gratis je oude GSM toestel(len), en steun de natuur.

Vanaf een ingezamelde waarde van 40 euro, afhankelijk van het aantal toestellen en modellen, ontvang je bovendien een fiscaal attest.

Out of Use is gespecialiseerd in het maximaal hergebruik van nog-niet-zo-oude IT en GSM's én in het recyclen van oude IT en andere elektrische apparaten.
Met deze langdurige samenwerking zorgt Out of Use voor het herwaarderen van grondstoffen en investeert het mee in meer natuur in Vlaanderen.


De toestellen kunnen gratis opgestuurd worden naar


ReCell/Out of Use
Natuurpunt.be
DA - 852 - 518 - 5
Postbus 80
2320 HoogstratenMaximum 2 toestellen per omslag. Heb je een grotere hoeveelheid toestellen dan neem je best contact op met ons.

Wanneer de geschonken waarde van de GSM's gelijk is aan of groter dan 40€, en je voegt het formulier erbij, dan stuurt Natuurpunt u een fiscaal attest, dat u kan inbrengen in uw belastingsaangifte.

Of verstuur je Gsm's gratis steek de GSM's, liefst met de lader er bij, in een doos, kleef er het Kiala verzendlabel op en breng deze naar het dichtst bijgelegen Kiala punt.

Klik hier om het Kiala verzendlabel uit te printen.
Klik hier voor het Kiala afgiftepunt bij jou in de buurt.
Klik hier om je pakje te volgen.